Peshkatari gjen një shishe të vjetër në breg dhe lexon brenda saj mesazhin 36-vjeçar me fjalëqë nuk i kishte dëgjuar kurrë


Historitë e vjetra në lidhje me mesazhet në shishe kanë qenë gjithmonë magjepsëse,sidomos per ate qe vlerësojnë romancën.Ndërsa Interneti ka përparuar në një pikë ku ky lloj i komunikimit nuk është më i nevojshëm, ka ende mesazhe të rëndësishme që lundrojnë rreth ujërave.

Një peshkatar nga Gjeorgjia e ka perjetuar nje situate te tille dhe kjo histori do të prekë zemrat tuaja. Ryan po shijonte një ditë zbavitëse peshkimi me miqtë dhe të dashurit e tij, kur vuri re një shishe kafe të vendosur në rërë. Kur iu afrua e kuptoi se duhej të kishte diçka të veçantë brenda ne kete shishe dhe e terhoqi menjehere.

Mesazhi qe gjendej brenda shishes,ishte nje mesazh i shkruar tre dekada më parë, por ishte ende plotësisht i lexueshëm. Ajo ishte vendosur në vitin 1981 në Florida dhe Ryan vendosi te gjente autorin e saj, një njeri me emrin Douglas. Adresa në anën e pasme ishte e vjeter, pasi prona tashmë ishte shitur disa herë gjatë ketyre viteve.

Ai pastaj arriti në Southeast Asian Outfitters ,takoi disa njerez qe postuan një post në Facebook që u lejoi atyre të hyjnë në kontakt me Douglas. Ai ishte i habitur që dikush kishte gjetur shënimin e tij. Ai së shpejti do të takohej me Ryan për të shijuar disa birra.
Ryan thotë se biseda me Douglas ishte e pabesueshme. Të dy burrat ishin në gjendje të gëzonin shoqërinë e njëri-tjetrit. Sidoqoftë, Ryan na lë të gjithëve një mesazh shumë të rëndësishëm: mos i hidhni gjërat në oqean, pasi ata do të mbeten atje përgjithmonë!