Patriotet jane mbledhur në Gjirokastër, thirrje e këngë patriotike


Në të njëjtën kohë me ceremoninë për Konstandinos Kacifas, në qendër të Gjirokastrës në sheshin “Ccercciz Topulli”, Shoqata e Patriotëve organizoi një tubim paqësor.

Të veshur me veshje dhe simbole ushatrake shqiptare patriotët u mblodhën ne shenje proteste për shqiptarët e v*arë në Greqi ditët e fundit.

Ata kanë bërë thirrje për qetësi nga pala greke. “Të rindërtojmë marrëdhëniet e mira mes dy palëve, por shqiptarët po trajtohen në mënyrë jo dinjitoze”, deklaruan ata.

https://www.facebook.com/Zgjohu.Shqiptar/videos/2186794664865463/?t=0