Pas shumë vitesh me flokë të gjata, 6 vëllezërit vendosin t`i presin flokët. Ja se si duken ata tani!


Edhe pse po bëhet gjithnjë e më e zakonshme që djemtë të kenë flokë të gjata dhe vajzat floke te shkurtra,disa njerëz ende e kanë të vështirë ta pranojnë.

Phoebe Kannisto jeton në Nju Jork dhe ka një familje të madhe. Ajo ka një djalë 10-vjeçar, djemtë binjake tetëvjeçare, djemtë trinjake 5-vjeçarë dhe një vajzë dyvjeçare.

Sa here qe shtatë vëllezërit e motrat dalin në publik, te gjithe do të kthejnë kokat. Por kur djemtë kanë flokë të gjate, ata mund të presin një vëmendje shtesë.Ate qe të huajt nuk dinë për djemtë, është se ata kanë zgjedhur të rrisin flokët e tyre për një arsye të veçantë.

E gjitha filloi kur një mik i familjes vdiq nga kanceri. Tre vëllezërit më të mëdhenj të cilët ishin të afërt me mikun e tyre të humbur,donin të bënin diçka për të ndihmuar fëmijët e tjerë që luftonin kundër kancerit

Së shpejti edhe te vegjlit bene te njejten gje, dhe keshtu gjashtë djemte rriten flokët e tyre për bamirësi. Nuk ishte e lehtë,pasi djemtë duhej të duronin ngacmime nga fëmijët e tjerë.

Shumica e të rriturve ishin më të kuptueshëm, sidomos kur mesonin arsyen pse djemte kishin rritur floket.Pas dy vitesh të rritjes së flokëve, djemtë më në fund ishin gati të vizitonin nje sallon bukurie dhe të dhuronin flokët e tyre të gjatë.

Të gjashtë djemtë dhe nëna e tyre dhanë një gjatesi prej 5 metrash floke në organizatën e femijeve me kancer.Edhe motra dyvjeçare e djemve dëshironte te bashkohej me to, por ajo do te prese deri kur flokët e saj të rriten.