Parakalon mjetin e policisë që po ecte me 20 km/h, të riut i hiqet patenta


Një qytetar ka denoncuar në redaksinë e JOQ Albania mënyrën se si policët e kanë ndaluar dhe i kanë hequr patentën, vetëm sepse ai ka parakaluar makinë e tyre.

Sipas denoncueslt, mjeti i policisë po ecte me shpejtësi shumë të vogël, duke krijuar trafik në askin Elbasan- Tiranë.

Teksa ai i ka parakaluar, i riu nuk është sinjalizuar në vend për të ndalur, por më vonë, edhe pse rruga nuk kishte sinjalistikë.

I riu shton dyshimet se ai mund të jetë ndaluar vetëm për bakshish, teksa tregon se ata nuk kishin ndezur kamerën.

Ai shkruan:
Theksoj se polici nuk e kishte ndezur kamerën në fillim, por teksa panë që unë kisha telefonin në dorë. Më kanë bërë shenjë 4 kilometra pas parakalimit për të ndaluar.

Djali refuzon të dorëzojë patentën tek oficerët, ndërsa në oficeri tek konstatimi i shkeljes numëron edhe parakalimin e mjetit të policisë.

VIDEO:

https://www.facebook.com/jetaoshqef/videos/778011705876577/?t=0