Pamje prekëse: Vëllai dhe motra të përqafuar, Iuftojnë sëmu ndjen e kancerlt – në të njëjtën dhomë të spitalit (Foto)


Një vëlla dhe motër po lu ftojnë krah për krah me kan cerin në dhomën e njëjtë të spitalit, pasi u dia gnostikuan me një formë të rrallë të sëm undjes trashëguese.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për Jacob Randell, 14 vjeç, dhe motrën e tij pesë vjeçare Sophia, të cilët po luf tojnë një tumor agr esiv në tru.

Mamaja e tyre, Liliane Hajjar, ka treguar se si familja e saj është lënë “e th yer” nga god itja e dyfishtë shk atërruese.

Ajo ka dokumentuar luf tën e tyre në mediat sociale – me një foto prekëse që është bërë vitin e kaluar duke treguar se si vëllai dhe motra e tij përqafohen ndërsa mbështetnin njëri-tjetrin.

Një tjetër foto tregon emrat e fëmijëve në derën e dhomës së tyre të spitalit, me një mbishkrim: “Kjo është pamja më prekëse që sytë dhe zemra e mia kanë parë ndonjëherë”.