Paloka paralajmëron Ramën: Sapo ka filluar, qeIbësirë!


Pas protestës ka reaguar Kreu i Grupit Parlamentar të Partsië Demokratike. Nëpërmjet Facebook, Paloka ka paralajmëruar edhe njëherë kryeministrin se sapo ka filluar.

“Se mos mendon se mbaroi…Vetem sa ka filluar qeIbesire”, ka shkruar Edi Paloka në Facebook.

Edhe pak ditë më parë, pasi qëIIoi me bojë në Parlament kryeministrin, deputeti i PD, u shpreh se sapo kishte filluar dhe se Edi Rama nuk kishte parë që akoma.