Pak ditë pasi u dekretua si ministër i Brendshëm, ja çfarë bën Sandër LLeshi


Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, ditën e djeshme zhvilloi një takim me Policinë e Gjirokastrës. Për Sandër Lleshajn, kjo është mbledhja e tij e parë me strukturat e këtij qarku.

Ministri i Brendshëm fillimisht realizoi një takim me strukturat e policisë në Drejtorinë e Policisë Tiranë, për të vijuar më pas me strukturat e policisë në Shkodër dhe në Elbasan.

Vizita në Shkodër e Sandër Lleshajt, shoqëruar nga drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu, erdhi pas një sërë ngjarjesh kr.iminaIe që kanë ndodhur gjatë kësaj vere. Takimi i Lleshajt në Gjirokastër është i katërti në axhendën e tij./Shqiptarja