Nxënësit dolën për të pastruar plazhin dhe gjetën këtë objekt të cuditshëm, por askush nuk mund të besonte atë që kishte aty brenda


Duke kërkuar në plazh për thesarin e humbur mund të duket sikur puna e një budallai këto ditë, duke parë sa e rrallë është të gjesh diçka me vlerë. Por një grup nxënësish në Tajvan zbuloi kohët e fundit diçka absolutisht të mahnitshme

Nxënësit e shkollës fillore po merreshin me pastrimin e një plazhi aty pranë në Tajvan, kur gjetën këtë send të çuditshëm, i cili ishte bërë një me oqeanin në vitet që kishin munguar. Kamera udhëtoi rreth 155 milje në udhëtimin e tij nga Japonia në Tajvan, të shtyrë nga valët e pamëshirshme të oqeanit

Dikush arriti të gjejë aparatin, ta vendosë atë në internet dhe të identifikojë pronarin në 30 orë është me të vërtetë një mrekulli që mund të shpjegohet vetëm nga fuqia e vërtetë e internetit.

Ajo na ka lidhur ne globalisht në mënyra që ne kurrë nuk mund ta imagjinonim dhe ta ndryshonim botën që nga momenti kur morëm internetin. Gjithçka ka punuar në fund dhe Serina së shpejti do të ketë aparatin e saj të humbur për një kohë të gjatë shëndoshë e mire