Nuri i shtatzënisë: Maya shkëlqen në muajin e 8 të pritjes së ëmbël


Në fillim të këtij muaji, gazetarja e njohur Megi Bilo zbuloi se këngëtarja Maya është në pritje të ëmbël të fëmijës së saj të parë dhe ka hyrë në muajin e tetë të shtatzënisë. Teksa ishte e ftuar tek “Rudina”, Maya ka zbuluar edhe gjininë e fëmijës që pret të vijë në jetë, i cili do të jetë një djalë.

Në ditët e fundit të pritjes së ëmbël, ajo ka pozuar e veshur me fustan të bardhë me pupla që i nxjerr në pah barkun e rrumbullakosur dhe ka vendosur një kurorë me lule mbi kokë.

Këngëtarja shkëlqen nga nuri i shtatzënisë, ndërkohë që njërën dorë e mban mbi barkun e fryrë.