Nuk i linte dot IIot! I riu vendosi gr uan në bast, shoku i ngushtë ia merr për një javë


Bixhozi është akoma edhe më i rre zikshëm nësë përfshihesh emocionalisht.

Dy të rinj nga Kenia vunë bast mbi derbin e Manchesterit për United dhe City.

Ata hodhën gjithçka në letër me praninë e një pale të tretë.

Në letër shkruhej:

Amani Stanley, në zotërim të plotë të aftësive të tij mendore, premton ta sh esë gruan e tij për një javë tek miku i tij Tony Shilla nëse Manchester City nuk fiton titullin kundër United, Amani Stanley konfirmon se ai është i arsyeshëm dhe nuk është aspak i detyruar në këtë marrëveshje “.

Shkrimi u publikua nga një gazetë keniane. United triumfoi 3-2 dhe po ashtu miku që përfitoi gr uan e shokut për një javë