Nuk është shaka, Flor Mumajesi shp ërthen në Iot pas të papriturës: Vendimi më i vështirë i jetës sime


E vështirë për t’u besuar dhe shumë e tri shto për të gjithë fansat e tij, por Flor Mumajesi sapo dha një lajm të k eq…

Përmes disa postimeve në rrjete sociale, Flori ka njoftuar se po mendon seriozisht që të shkëputet nga muzika, dhe pse është vendimi më i vështirë i jetës së tij.

“Vendimi më i vështirë i jetës, të shkëputem nga muzika…Dhe më vijnë shumë mesazhe që mi mbushin sytë me Iot. Nuk jam dorëzuar ende edhe pse shpeshherë e mendoj vërtet. Ju dua. E vërteta e pamundur”, shkruan Flori.

Nuk dihet se çfarë ka ndodhur me këngëtarin, e ndërsa kujtojmë se kjo periudhë është një ndër më të suksesshmet për të.