Nuk eshte as Marilyn Monroe apo Elizabeth Taylor,shqiptarja qe ka qene femra me e bukur ne bote


A e dini se cila është femra më e bukur në botë? Ajo nuk është as Marilyn Monroe apo Elizabeth Taylor por një shqiptare.

Ajo është Fevzia Fuat Ali, bija e mbretit Fuad të Egjiptit, grua e shahut të Iranit, Muhamed Reza Pahlavi.

Ajo konsiderohej si një figurë hyjnore në mesin e shekullit të shkuar. Gazetat më të mëdha e kanë shpallur atë si Miss Bota e pashpallur.

U divorcua nga i shoqi në vitin 1948 dhe u martua me një kolonel me gjak shqiptar, Ismail Husein Shirin Bej.

Vdiq në vitin 2013 në moshën 92-vjeçare në Aleksandri.