Nuk e tradhton mikun e tij anglez, shqiptari pranon si burrat të shkojë pas hekurave


Ata u kapën bashkë dhe shqiptari fare mirë mund t’ia kishte hedhur fajin anglezit por ai pranoi akuzat.

Një gjykatë në Angli ka dënuar me 17 vite e 6 muaj bu.rg në total një shqiptar dhe bashkëpunëtorin e tij britanik pasi janë shpallur fajtorë për traflk kok.a.ine.

Gjykata në Londër dënoi me 7 vite e 6 muaj bu.rg 24-vjeçarin shqiptar Ervis Zylfi pasi pranoi ak.uzat si dhe me 10 vite bu.rg anglezin Andrew Knox, 46 vjeç.

Dy të dënuarit u arr.estuan në flagrancë në zonën Enfield në veri të Londrës me 3 Korrik 2018 teksa po ndodhte shkëmbimi i kok.ai.nës.

Gjatë kontrollit të makinës, policia britanike gjeti 38 klIe ko.ka.ine dhe disa telefona celularë. Sipas policisë britanike, sasia e kok.ai.nës së sekuestruar nëse shltej në rrugë kapte vlerën prej 3 milion stërlina.

Policia i sekuestroi shqiptarit Ervis Zylfi edhe 35.000 stërlina cash.