Nuk do ta besoni! Ja çfarë bën ky çift në sy të fëmijëve (VIDEO)


Të gjithë prindërit janë me idenë që në sy të fëmijës duhet të jesh sa më I kujdesshëm me veprimet që bën apo fjalët që thua, pasi jë një shembull për të.

Mirëpo ky çift që do t’ju prezantojmë bën përjashtim.

Në videon e mëposhtme do të shihni se si çifti teksa janë të shtrirë në shtratin e gjumit, bëjnë edhe ushtrime. Madje në sy të fëmijëve, e ndërsa të vegjëlit po luanin në mënyrë të pakontrolluar.

Do të mjaftontë një hedhje e fëmijëve në shtrat dhe kjo video do ju dilte “huq” këtyre dy prindërve.