Njihuni me shtepine me te vecante ne bote


Në këtë shtëpi çdo gjë është me kokë poshtë. Që nga pjesa e jashtme e saj, që ka kushtuar mbi gjysmë milioni euro, cdo gjë është në drejtim të kudnërt.

Prej lavamanit, tek dhoma e gjumit, tavolina për ngrënie, dollapi dhe këpucët në korridor, të gjitha janë të vendosur në tavan.

Në brendësi të kësaj shtëpie të gjitha gjërat janë vendosur lartë, duke dhënë ndjenjën se vizitori po qëndron në drejtim të kundërt. Kjo shtëpi, që është 300 metra katrorë vizitoret nga shumë turistë.