Njihuni me Shabanin i cili e la duhanin dhe mblodhi mijëra euro – E pabesueshme se çfarë bëri tani me to


Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin.

“Kush thotë se duhani dëmton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin. Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, kishte thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

https://www.facebook.com/shaban.guri/posts/1772879492746716