Njihuni me familjen e Xherdan Shaqirit ku bije ne sy motra e tij simpatike


Xherdan Shaqiri tanimë është futbollisit që shumë shqiptarë e konsiderojnë si krenari të vendit.

E për të dhe jetën e tij familjare nuk dihet shumë për shkak të rezervave që ka futbollisti në media.

Mirëpo në disa fotografi kur Xherdani u prezantua me gjithë familjen, ai na njofton me personat më të dashur të tij.

Ajo që bie në sy në këto fotografi është ngjashmëria e madhe e vëllëzërve të tij me të.

Njihuni me gjithë familjen e Xherdanit.