Njihuni me disa prej objekteve qe sjellin fat te keq ne shtepine tuaj


Ka disa objekte që mund të sjellin fat të keq. Ndaj, ne do të shohim një listë prej pesë objektesh që mund të sjellin fatkeqësi në familjet tona.
Nëse jeni një nga njerëzit që besojnë se fati i mirë dhe i keq ekziston, JOQ ju rekomandon që të largoni objektet e mëposhtme nga shtëpia juaj, pasi ato nuk sjellin ndonjë gjë të mirë për këdo.

Shikoni listën dhe filloni të hiqni të gjitha këto objekte!

1. Pllaka ose syze të thyera – Çdo send në enën tuaj që është thyer mund të krijojë trishtim dhe shumë melankolik. Ne ju rekomandojmë t’i hedhni ato dhe të blini gjëra të reja.

2. Bimë artificiale ose lule të thata – Lule që tashmë janë bimë të thata dhe artificiale nuk janë rekomanduar kurrë, pasi që u mungon jeta, prandaj nuk ofrojnë energji të mirë. Këto objekte do të ofrojnë një energji negative në shtëpinë tuaj.

3. Rrobat shumë të vjetra ose të grisura – Nëse keni rrobat në gjendje të keqe, është mirë ti hedhni larg pasi nuk lejon që energjia të ripërtërihet në shtëpinë tuaj. A e dini se rroba e grisur largon dashurinë?

4. Pasqyra të thyera – Ky është një objekt i mirënjohur por i fuqishëm. Pasqyrat që tashmë janë dëmtuar sjellin fat të keq dhe është më mirë t’i hedhësh ato larg.

5. Gërshërë të hapura – Thuhet se nëse i lëmë gërshërët hapur, ne mund të tërheqim situata të tmerrshme dhe madje katastrofike. Gjëja e këshillueshme është gjithmonë t’i mbyllim ato.