Një rrebesh shi përmbyt Tiranën


Ka mjaftuar një rrebesh shiu për të rikthyer përmbytjet në Tiranë.

Të gjitha rrugët, që nga ajo e Elbasanit, tek 9-katëshet dhe pjesë të tjera në kryeqytet janë përmbytur nga ujërat e shiut.

Videot janë bërë publike në rrjetet sociale, ndërsa ironizohet edhe puna e Bashkisë së Tiranës.

Duket se pas çdo shiu Tirana do të jetë përherë e përmbytur.