Një poIic ndalon një djalë që duket si i biri i tij që nuk jeton më. Pak sekonda më vonë, sheh diçka në makinë…


Hu mbja e një fëmije është gjëja më e vështirë që një baba ose një nënë mund të përballojë në jetë.

Një mëngjes, ndërsa William Jazwinski po e ngiste makinën e tij, ai pa të ndezur sirenën blu të policisë pas tij.

Pra, ai e uli shpejtësinë dhe u ndal, kur policia iu afrua makinës, William e pyeti nëse po ecte shumë shpejt, shkruan ShkodraNews. Polici tha jo, në fakt ai e kishte ndaluar vetëm ta falenderonte për shërbimin e tij besnik.

Në fillim William nuk e kuptoi se çfarë po i referohej agjenti, por më pas ai u kujtua se kishte një simbol në pjesën e pasme të veturës, që thotë se ai i shërbeu vendit si ushtar.

Polici e pyeti Williamin ku kishte punuar dhe i riu tha se kishte qenë në detyrë për 15 muaj në Irak.

Ishte në atë moment që oficeri i policisë filloi të fliste lirshëm me këtë të huaj, me të cilin kishte diçka shumë të rëndësishme të përbashkët.

Polici i tha se i biri i tij kishte shërbyer edhe në Irak, por ai nuk ishte kthyer kurrë në shtëpi.

William u nxit menjëherë nga tregimi i policit dhe i tha atij se i vinte shumë i keq dhe se ishte afër tij në këtë dhi mbje.

Para se të largohej nga William, agjenti vërejti një flamur të vogël amerikan të mbështetur në kroskotin e makinës, shkruan ShkodraNews. Ishte pikërisht i njëjti flamur që kishte marrë së bashku me njoftimin për vd ekjen e djalit të tij.

Në atë moment polici i bëri ish-ushtari një pyetje të çuditshme.Ai pyeti nëse mund ta përqafonte.

“Ju më kujtoni djalin tim, mendova që ti ishe ti.” William nuk mundi të mbante lo tët dhe doli nga makina për ta përqafuar policin. Ata të dy u shkrinë në një përqafim të gjatë plot l ot.

Nuk ishte vetëm polici ai që kishin nevojë për këtë përqafim, shkruan ShkodraNews. William kishte kaluar kohët e fundit si ndromën post-tra umatike, e një fazë reh abilitimi të gjatë dhe se përqafimi ishte pikërisht ajo që donte.

William e tregoi historinë në profilin e tij në Faceboo, e cila u nda dhe u vlerësua nga mijëra njerëz.

Një gjest vërtet emocionues, a nuk mendoni? Na lini një koment dhe mos harroni të ndani këtë histori të bukur me miqtë tuaj në Facebook. Përshtati: ShkodraNews