Nëse vuani nga ishiasi, merrni këtë ilaç: Dhembja zhduket pas një jave!


Termi ishias ka të bëjë me dhembjen në pjesën e poshtme të shpinës, në pjesën e vitheve dhe këmbëve, e cila shfaqet për shkak të nervit të shtrënguar apo të irrituar të kërdhokullave – të nervit më të madh dhe më të trashë në trupin e njeriut.

Ishiasi nuk është diagnoza e parë mjekësore, por paraqet njërin ndër problemet më të shpeshta me shpinën në kohën e sotme,

Krahas dhembjes së padurueshme, ata të cilët vuajnë nga ishiasi gjithashtu mund të vuajnë edhe mpirje apo djegie në këmbë.

Shumica e njerëzve përpiqen që të lehtësojnë dhembjen me ndihmën e ilaçeve të cilat kanë efekt afatshkurtër.

Kur është fjala për ishiasin, shumica e ekspertëve rekomandojnë ushtrime dhe poza të caktuara joge si tretman më të efektshëm për këtë lloj të problemit.

Receta për ilaçin për ishias dhe dhembje e shpinës
Përbërësit:4 thelpinj hudhre;200 ml qumështMjaltë (sipas dëshirës).

Përgatitja:

Shtypni thelpinjtë dhe pastaj zieni ngadalë në zjarr.

Derisa jeni duke i zier, shtoni qumështin dhe prisni disa minuta, derisa të fillojë të vlojë.

Pastaj qumështin hiqeni nga zjarri.

Si ta përdorni:

Këtë tretje konsumojeni një herë në ditë dhe shumë shpejt do të vëreni lehtësim nga dhembjet.

Kjo do të ndodhë për shkak se hudhra ka veprime antiinflamatore, të cilat do të zvogëlojnë ënjtjen e nervit të kërdhokullave.

Këshillë plotësuese:

Për të arritur rezultate më të mira, kombinoni këtë ilaç me ushtrimet apo shtrirjet (tendosjet) për lehtësim të dhembjes.

Mjafton të bëni vetëm disa ushtrime për tendosje disa minuta gjatë ditës dhe dhembja në tërësi do të pushojë.