Në vetëm 24 orë, shëroi trupin tim nga një sëmundje të tmerrshme duke konsumuar hudhër në këtë mënyrë dhe shërben për këto 15 sëmundje


Hudhra është një ushqim që është përdorur në shërimin e sëmundjeve për shekuj. Falë mjekësisë moderne dhe studimeve të kryera në hudhër, shumë prona të tjera dhe përdorime janë zbuluar që paraardhësit tanë nuk dinin.

Përveç përdorimit të mjekësisë natyrore, hudhra përdoret në dietat moderne për të ulur barkun dhe për të eliminuar yndyrën e grumbulluar në trup, në mënyrë që të humbasë peshë.

Kur ne konsumuar hudhër, fuqia e saj është aq e fortë se edhe pas 24 orësh trupi ynë reagon në këtë ushqim të fuqishëm, qoftë në dietat humbje peshe, ose mjetet juridike natyrore që janë të gatshëm për të kuruar sëmundje të caktuara.

Çfarë ndodh me trupin tuaj kur konsumoni hudhër të pjekur?

Ora 1: Në orën e parë hudhra tretet në stomak dhe konvertohet në ushqyes për trupin.

Ora 2-4: Trupi i njeriut fillon të perceptojnë antioksidantë ofruara nga hudhra, e cila ndihmon për të luftuar radikalet e lira, dhe për të luftuar qelizat ekzistuese kancerit në trupin tonë.

Koha: 4-6: Metabolizmi i trupit fillon të perceptojë përfitimet e hudhërës, duke rregulluar nivelet dhe duke filluar kështu të aktivizojë procesin e eliminimit të lëngjeve të tepërta dhe të djegë yndyrën e akumuluar të trupit.

Koha 6-7: Vetitë anti-bakteriale të hudhrave, pas kalimit të qarkullimit të gjakut fillojnë të ushtrojnë një funksion kundër baktereve në trup.

Koha 6-10: Në këtë periudhë, ushqyesve të dhënë nga hudhra, tashmë kanë luajtur rolin e tyre në nivel qelizor, duke mbrojtur kundër oksidimit.

Koha 10-24: Pas tretjes (gjatë orës së parë), hudhra fillon një proces të thellë pastrimi në trupin tuaj, i cili përfshin proceset e mëposhtme:

Rregullon nivelet e kolesterolit. Pastron arteriet dhe mbron trupin nga problemet e zemrës. Redukton tensionin e gj akut dhe përmirëson hipertensionin. Rrit mbrojtjen natyrore të trupit dhe rrit sistemin imunitar. Në procesin e pastrimit hudhra ndihmon në eliminimin e metaleve të rënda nga trupi juaj.

Ndihmon në përmirësimin e shëndetit të kockave. Hudhra ndihmon në eliminimin e lodhjes për shkak të përmbajtjes së lartë ushqyese. Përmirëson aftësinë atletike. Ndihmë për jetëgjatësinë e qelizave.

Si të pjek hudhër?
Vendosni një llambë hudhre (një kokë të plotë), në furrë, dhe le të piqem deri në tender. Pastaj hiqeni atë nga furra, le të ftohtë dhe të konsumojnë vetëm 6 karafil të hudhër.

Ditën që ju bëni këtë kurë, mos harroni të konsumojnë ujë të bollshëm dhe të lehta ushqime, të tilla si perime të freskëta dhe proteina lehtësisht të tretshëm. Mos konsumoni sheqerna të rafinuara ose ushqime të përpunuara ose të konservuara.

Një tjetër rekomandim është se ditë ju bëni këtë trajtim një ditë që nuk do të largohet nga shtëpia për shkak se ajo është e mirë që ju jeni në pushim dhe ka të ngjarë që trupi juaj përjashton aroma e hudhër për rreth 24 orë.

Shënim: Ky është një ilaç pastrues, mund ta bëni një herë në muaj.