Në protestë, edhe “studenti” Sali Lushaj! (Foto)


Në protestën e studentëve, ka dalë edhe vetë Sali Lushaj, të cilin PD e dërgon në çdo protestë kundër qeverisë.

Me sa duket, edhe ai ka vendosur të kryejë studimet e larta dhe tani protesron për tarifa të ulëta.

Kujtojmë që Sali Lushaj, babai i këngëtarit Stresi, është ithtarë i Partisë Demokratike, i cili ka në gjoks tatuazh logon e kësaj partie dhe së fundmi është përfolur në video regjistrimin e Alfred Alizotit, i njohur si aktori i Dosjes “Babale”, i cili sot ndodhet në qeIi.