Ne mes te nates Ilda Bejleri me këmishë transparente


Gazetarja e njohur sportive Ilda Bejleri ka “ngritur” temperaturat.

Ilda është shfaqur duke kërcyer me një këmishë nate para televizorit teksa shikon spektaklin italian ‘Amici’.

Këmisha e bardhë dhe transaprente nën reflektimin e dritës krijon mundësinë e të parit dhe çfarë fshihet poshtë tij.

Kaq tunduese dhe me kërcim pasionant nuk e kishim parë Ildën. Ajo do të jetë pjesë e filmit “Rimetti a noi i nostri debiti”, me regji të Antonio Morabito, që tregon historinë e Guidos (Claudio Santamaria), që mundohet të ecë përpara në jetë si të mundet.