Ne fillim po qeshnin te gjithe me trupin e tij te shendoshe,por shikoni kur fillon vallëzimi ngelen me goje hapur(VIdeo)


Njerëzit nuk duhet të gjykohen nga pamja dhe kjo na mësohet që në moshë të hershme, por megjithatë bota është plot me paragjykime.

John Lindo është mësuar me faktin se të tjerët kanë paragjykime rreth tij.

Ai është njeri mbipeshë dhe nuk duket sikur ai është një balerin.

Zakonisht, nëse e dëgjojmë fjalën balerin, shumicën e kohës mendja jonë mendon për një person në formë të përsosur fizike, të trajnuar mirë dhe pa as një gram më shumë yndyrë.

Ky, megjithatë, nuk është rasti me John Lindo. Ai është një njeri mbipeshë.

Për shkak të paraqitjes së tij, John-it i duhej të luftonte shumë herë kundër paragjykimit, shkruan ShkodraNews. Njerëzit nuk mund të besojnë se ai është një balerin i shkëlqyer.

Por ai ka fituar shumë gara në kërcim.

Në fakt, John ka lulëzuar që nga viti 1992, ka konkuruar në mënyrë profesionale dhe ka fituar disa gara.

Kur John-i dhe partnerja e tij në kërcim u ngjitën në sallën e vallëzimit gjatë konkurimit të vitit 2008, fjala “bullafiq” u dëgjua në auditorin murmurues.

Por çifti nuk u tensionua.

Kur John dhe Deborah Szekely filluan të kërcenin, ata i lanë të gjithë pafjalë. Ata fituan mbi të gjithë pjesëmarrësit e tjerë pa probleme dhe ndjenja e gëzimit që transmeton John-i është me të vërtetë e mrekullueshme.

Shikoni videon e bukur!