Në Ferizaj thyhet rekordi i një dasme, 53 mijë franga bakshish dhëndrit (Video)


Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane.

Tradita e dasmave shqiptare është edhe dhënia e parave dhe dhurata të ndryshme për çiftet.

Kësisoj, në një aheng të mbajtur në qytetin e Ferizajt, ka bërë që të sapomartuarit të shpërblehen me mijëra franga zvicerane, shkruan Indeksonline.

Në këtë video shihen 53 mijë franga të vendosura tek i sapomartuari i familjes Selimi. Shiko videon me poshte.

https://www.facebook.com/IndeksonlineOfficial/videos/974678252629855/?t=0