Në 60-vjetorin e Estradës së Shkodrës, aktori i njohur i humorit merr godltje në zemër…


Vetëm pak orë para Premierës për 60-vjetorin e Estradës së Shkodra, trupa e këtij institucioni ka marrë një Iajm jo të mirë.

Mjeshtri i madh i humorit Besnik Çinari eshte shtruar me urgjence ne spitaI, pasi ka pesuar lnfarkt. Gjendja shendetesore e tij sipas familjareve nuk eshte e mire pasi ai eshte derguar me ur.gjence drejt Tiranes ku do ti nenshtrohet nje nderhyrje klrurgjikale.

Godltja ka qene e forte dhe vjen pas nje nderhyrje qe me heret ka kryer Çinari po ne zemer. Mjeket me te mire te Tiranes i jane vene ne dispozicion dhe ai po mbahet nen vezhgim te rre-pte mjekesor. Çinari deri mbremjen e se dieles ishte ne skene ne premieres “Humor me shkolle te mesme”.