Ndalojeni dhlmbjen e dhëmbëve për 1 sekond. Vërtetë për 1 sekond …


Dhlmbja e dhëmbëve është shumë e tm errshme dhe një ndër arsyet e vizitave te dentisti. Zakonisht ndodhin natën si pasojë e ndryshimeve në qarkullimin e gj akut. Por, në rastet më të mëdha klinkat dentare janë të mbyllura. Kështu, do t’ju duhet të duroni dhlmbjen ose të zgjedhni një metodë shtëpiake për të lehtësuar dhlmbjen.

Nuk keni pse të shqetësoheni, sepse ne do t’ju ndihmojmë me këtë problem. Kjo do t’ju shpëtojë nga dhlmbja në vetëm 1 sekondë. Përbërësit janë tërësisht natyralë dhe kanë veti të mëdha kuruese. Ky iIaç funksionon shumë shpejt dhe përgatitet më lehtë nga ç’mund të mendoni.

Përbërësit:½ lugë çaji karafil pluhur,½ lugë çaji vaj kokosi

Udhëzime:Mjafton t’i miksoni përbërësit dhe të bëni me to një lloj paste. Aplikojeni te dhëmbi që ju dhemb dhe në mishra. Bëjeni këtë për 3 ditë, në mënyrë që të hiqni qafe edhe inf eksionin, në rast se mund të jeni prekur