Mustafa Nano e tepron serish ne “Opinion”,i thote gazetares:Nuk më ngrihet kur të shikoj ty!


Pjesë nga debati mbrëmë në TV Klan, ku ishte i ftuar ish-ministri Tahiri. Ja debati mes analistit Mustafa Nano dhe gazetares Klodiana Lala:

Basir Çollaku:Kë quan armik ti?Ç’i ke këto brockulla?

Muç Nano:O Basir, ti je në studio përballë meje…

Basir Çollaku:Hë çfarë pastaj?Kujt i thua armik?!Ruaj etikën,se nuk je mësuar të ruash etikën!

Muç Nano:O Fevzi, këtë hipokrizi të jetës shqiptare nuk e kuptoj, dhe thonë nuk jemi armlq.Mua po të më nxjerrësh përballë Berishës,unë armlk e kam.

Basir Çollaku:Ti e ke mik, ke qenë ambasador.

Muç Nano:Kurba ime më e ulët televizive është kur jam përballë Basirit dhe Klodi Lalës

Klodi Lala:Meqë e ke kurbën e ulët,po ta ngremë kurbën.

Muç Nano:Po nuk ngrihet moj,mjafton prania juaj dhe nuk ngrihet!