Mjekja shqiptare fotografon momentin e rrallë të një nëne shtatzënë


Një mjeke obstetër-gjinekologe shqiptare në maternitetin e një prej spitaleve të Michiganit në SHBA, ka kapur në foto një nënë 30 vjeçare, në muajin e nëntë të shtatëzënisë.

Ajo vendosi ta ndajë këtë moment me Top Channel.

Këmba e fëmijes duket qartë në sipërfaqen e lëkures së barkut. Në orët e para të së mërkurës, fëmija lindi dhe së bashku me nënën gëzojnë shëndet të mirë.

Sipas obstetër-gjinekologes, momenti ku dallohet këmba në barkun e nënës, është i rrallë dhe i veçantë.