Mjekët u dhanë 2-3 muaj jetë, njihuni me bimën që shëron kancerin


Ky është rrëfimi për një person që kishte hapur zemrën për të folur rreth sëmundjes së tij të rëndë. Kurse, shërimi i tij u kishte dhënë shpresë njerëzve, ja dhe pse. Në vitin 2002, mjekët kishin vërejtur tumor beninj në trurin e tij, me një madhësi prej 5,5 centimetra. Mirëpo,pas operacionit, kanë kaluar vetëm dy vjet dhe tumori ishte kthyer përsëri.

Andaj, pas operacionit të sërishëm me laser, këmba dhe dora e majtë i kishin mbetur të paralizuara. Kishte shkuar në rrezatime, por as kjo nuk i kishte ndihmuar. Tumori përsëri ishte rritur dhe ishte caktuar një operacion tjetër. Kur kishte shkuar në rehabilitim, kishte takuar një njeri, që ia kishte ndryshuar jetën.

Ai njeri kishte vuajtur nga kanceri në veshka. Për fat të keq, operacioni i tij kishte shkuar pa sukses, e mjekët i kishin thënë se i kanë mbetur 3-4 muaj jetë. Më pas kishte njoftuar një grua që i kishte treguar për një bimë, e cila mund ta shërojë sëmundjen e rëndë dhe si ta përgatisë ilaçin prej saj.
Për cilën bimë bëhet fjalë

Bima quhet shtogu (lat. Sambucus nigra). Prej kësaj bime mund të përgatiten shurupe, komposto dhe pekmez, lëngje, verë e uthull. Shtogu rritet nëpër fusha të hapura, përreth shtëpive, rreth kanaleve të lumit dhe fryti na përkujton boronicat. Fryti duhet të jetë i pjekur mirë për të pasur efekte shëruese.

Kur t’i merrni frutat, i pastroni dhe i vendosni në kavanoz, duke radhitur një radhë fruta një radhë sheqer, derisa kavanozi të jetë mbushur plot. Kavanozin ta ruani në një vend ku ka diell. Pasi të ketë qëndruar aty dy javë, e më pas duhet ta mbyllni dhe e vendosni në frigorifer. Mund të përgatisni 2, 3 ose 4 kavanoza, por së paku duhet pasur dy të tillë për të pasur ilaç të mjaftueshëm deri në vitin tjetër.

Përdorimi:

Merrni së paku një lugë për secilin mëngjes, në lukth të zbrazët, së paku dhjetë minuta para kafjallit.

Vetitë shëruese të ilaçit

Ilaçi kishte ndihmuar ata të cilëve mjekët u kishin dhënë edhe 2-3 muaj jetë. Muajt po kalonin e personi që e kishte filluar përdorimin e ilaçit ishte ende gjallë. Rezultatet e kontrollit kishin vërtetuar se kanceri ishte zhdukur. Shtogu është ilaç për forcimin e sistemit imun dhe shëron shumë sëmundje. Në fillim shija e këtij ilaçit nuk është aspak e këndshme, derisa të mësoheni. Sa herë ta përdorni, mbani mend që tualetin ta keni afër, sepse 30 minuta pas konsumimit duhet të shkoni në tualet.