Makineria e cila i shkund pemët dhe ua mbledh frutet [Video]


EXPAND R5090 është një pëlhurë mekanike PVC që mund të zgjatet automatikisht deri në 11 metra.

Kjo mundëson mbledhjen e 300 kg fruta brenda kohe sic janë ullinjët, bajamet, qershitë, portokajtë etj.

Në videon më poshtë mund të shikoni se si punon kjo makineri fantastike.

/IndeksOnline/