lndinjata e ‘Body-gardit’ të Kryemadhit në protestën e studentëve:Jemi të ngopur me politikë,s’ka dialog dhe negociata


Sekretari i Burimeve Njerëzore për LRI, Gaetano Doçi i njohur për mediat si ‘Bodyguard-i’ Monikës është bërë aktiv sërish sot në protestën e studentëve para Ministrisë së Arsimit.

I ulur në tokë në shenjë proteste, i pyetur nga gazetarja e Report Tv,Klesiana Omeri mbi arsyet e protestës dhe vijimin e aksionit të studentëve,Doci tha se shqiptarët janë të lodhur nga kjo klasë politike, që sipas tij,në 28 vite nuk kanë realizuar asgjë për arsimin.

Kur qeveria të marrë përgjegjësitë e saj, s’ka më kthim pas.S’ka dialog dhe as negociata, ka vetëm plotësim të kërkesave.Në 28 vite jemi të ngopur me politikë dhe qeveri të korr uptuara.

Pikat tona duhet të plotësohen me çdo kusht, kemi pikat tona para orës 16:00.I bëj thirrje kryeministrit të plotësojë pikat tona.