Lindita Nikolla drejt dorëheqjes? (VIDEO)


Studentët po protetstojnë para Ministrisë së Arsimit dhe Kryeministrisë, Lindita Nikolla është filmuar në makinë, duke hyrë në ambientet e Kryeministrisë.

Nuk dihet nëse ministrja ka zhvilluar takim me kryeministrin Rama, apo sa ka zgjatur qëndrimi i saj.

Prania e Nikollës në Kryeministri ngjall dyshime për një dorëheqje të mundshme të saj, pasi është kërkuar shumë së fundmi nga studentë, arsimtarë dhe figura publike.