Libra me përmbajtje antl-shqiptare, PoIicia ndalon Panajot Barkën


Shefit të Departamentit të Gjuhës greke në Universitetin e Gjirokastër, Panajot Barka i janë sekuestruar disa libra me përmbajtje antl-shqiptare.

Barka po udhëtonte me bashkëshorten teksa gjatë një kontrolli rutinë i janë gjetur në bagazhet e makinës rreth 20 libra me përmbajtje antl-shqiptare dhe që flisnin për vorio-epirin.

Pavarësisht justifikimit të Barkës se këto libra i përkisnin Universitetit të Gjirokastrës i ka sekuestruar ato duke ja dërguar Prokurorisë ndërkohë që Braka me bashkëshorten janë lënë të lirë. (Lexo.al)