Letra që po përIot botën: I dashur Babagjysh, dua një veshkë për…


Vërtet prekëse!

Një vogëlushe ka shkruarnjë letër drejt Babagjyshit, ku i kërkon t’i realizojë vetëm një dëshirë. Vajza me emrin Kaitlyn ka kërkuar vetëm një veshkë për vëllain e saj të sëmurë.

Kjo kërkesë po bën xhiron e botës dhe i ka prekur të gjithë ata që e kanë lexuar. “Foxnews” shkruan se vajza e kishte lënë një zarf disa ditë më parë në dyqanin Loëe’s Home Improvement në Franklin të SHBA-së.

Sipas medias ndërkombëtare çdo vit mijëra fëmijë vijnë në këtë vend për të treguar “sa mirë e kanë kaluar vitin” dhe gjithashtu për të lënë dëshirat rreth dhuratave të reja për Babagjyshin. Mes letrave të shumta, ata gjetën një që tërhoqi vëmendjen.

“I dashur Babagjysh, disa mund të mos besojnë tek ju, por unë po. Një gjë që me të vërtetë dua për Krishtlindjen për vëllain tim të madh është një veshkë e re për transpIantim. Ju lutem!”– shlkruante vajza e cila kishtë përdorur edhe lapsa me ngjyra mjaft të ndezura.

Në letër ishte shkruar vetëm emri: Kaitlyn, dhe asgjë tjetër. Në këtë mënyrë pronarët e dyqanit nxituan ta shpërndanin letrën e njohur në të gjitha mediat e mundhsme për të kërkuar vogëlushen, dhe për ta ndihmuar të realizonte dëshirën e saj gjithashtu.

“Gjëja e parë që ne u përpoqëm të bënim ishte mbikëqyrja e kamerave, për të gjetur prindërit e fëmijës, por nuk patëm fat,”– tha menaxheri i dyqanit.