Lerini të gjitha dhe dëgjoni pak Ergestin! 19 vjeçari ‘shkund’ gjithë shqiptarët (VIDEO NGJETHËSE)


Ky është Ergesti, djalin 19 vjeçar i familjes së Bilal Merës.

Ergesti, ashtu sikurse vëllai i tij Jurgeni, ka trashëguar sëmundjen e të atit dhe vuan nga problemet e dëgjimit.

Por pavarësisht këtyre, 19 vjeçari, i cili jeton në kushte ekstreme varfërie, dha një mesazh “shkundës” në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” në Neës24. Nga fshati i largët Urxallë e Burrelit, 24 kilometra larg qytetit të Burrelit, Ergesi tha se gjithçfarë donte të bëhej në jetë ishte… një njeri i ditur, jo i pasur.

Artikulimi i Ergesit është mbresëlënës, ashtu sikurse edhe forca e tij e të menduarit që ka lënë të gozhduar sonte para ekranit mijëra shqiptarë.

Ndiqni videon!

https://youtu.be/MYgTj4Kf_38