Lajm i fundit: Shumë ministra morren sonte nga zyrat gjërat e tyre


Lajmi se qeveria do të ndryshojë rrënjësisht, ku shumica e ministrave do largohen, ka bërë që disa ministra të ishin në punë të dielë pasdite. Ndërkohë opozita nuk kërkon vetëm largimin e disa ministrave të aku zuar për korr upsion, por vetë ikjen e Edi Ramës si kryeministër.

Të hënën, (sot) do të jetë mbledhja e kryesisë së PS-së, ku Edi Rama do njoftojë ndryshimin e kabinetit të tij qeveritar si dhe sipas burimëve të besueshme nuk do të jetë në kabinetin e ri asnjë deputet i mazhorancës. Pra ministrat do jenë nga radhët e Rilindjes që ka pushtuar PS-në.

Sonte disa ministra kanë marrë gjërat e tyre personale nga zyrat shtetrore; dosje, piktura, çanta,etj. Po kështu kanë punuar me kabinetin e tyre për të rregulluar letrat e fundit, para ikjes.