Ky është fshati ku qiraja kushton më pak se 1 Euro


Fuggerei është një fshat në Gjermani i ngritur nga viti 1520. Karakteristikë e tij është çmimi shumë i lirë i qirasë.

Banimi kushton vetëm 0.88 cent për një vit. Banesat në këtë fshat kanë hapësirë nga 45 deri në 65 metra katrorë (500-700 metra katrorë), por për shkak se secila njësi ka hyrjen e saj në rrugë më shumë ka preferenca që të jetohet nëpër shtëpi.

Çdo familje e ka apratamentin e vet, në të përfshihet një kuzhinë, një sallon, dhomë gjumi, dhe një dhomë për mysafirë.

Para ndërtesave është nga një kopsht i vogël, kurse katet e para të apartamenteve janë të pabanuara, ato shërbejnë si muze për publikun.