Kush është ish bashkëshorti i Eli Farës dhe babai i Marinës! Njihet si kapoja e Bandës së Çobenjve


Eli Fara siç dihet është një nga këngëtaret më të dashura për publikun dhe me një zë shumë të veçantë. Ajo ka një karrierë të gjatë në botën e muzikës ku këngët hite të saj janë të shumta. Gjithashtu ajo merr gjithmonë pjesë nëpër gëzime familjare dhe evente muzikore.

Ajo ka vetëm një vajzë nga martesa e parë dhe e vetme. Bëhet fjalë për Marinën, e cila përflitet shumë nëpër mediat rozë edhe pse nuk është pjesë e artit.

Por, cili është babai i Marinës dhe ish-bashkëshorti i Elit?

‘Tabloid.al’ shkruan se emri i tij është Vangjush Kapurani, por njihet ndryshe me emrin Lul Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani, Ai ka patur disa probIeme me drejtësinë dhe është njohur si ‘Kapo i Bandës së Ҫobejve’. Sipas të njëtave burimeve, ai jeton në Korçë, por prej 20 vitesh nuk dihet më për të.