Kur ta shihni këtë dasmë serbe, kurrë nuk do të qeshni me dasmat tona (VIDEO)


Kur mendon se asgjë nuk mund të të befasojë më, e shihni këtë dasmë dhe ndërroni mendje.
Kjo ka ndodhur në Ugrinovci të Serbisë, ku mungonte vetëm traktori dhe dasmoret mbi të.

Në të vërtetë, nëpër internet është shpërndarë video e kësaj dasme që tregon një grup njerëzish që janë të lumtur.

Djemtë dhe vajzat luajnë në tavolina dhe grupe, dhe pastaj një i ri paprimtas futet mes tyre me një traktor.

Vajzat gjithashtu u ngjitën në traktor, e në fund sollën edhe këngëtarin në timon
Kur të shihni më poshtë videon e kësaj dasme serbe, mos gaboni që në të ardhmen të talleni me dasmat shqiptare.