Kur arkitektura shqiptare dështon, shkrihuni së qeshuri (FOTO)


Shpesh herë na ka rastisur të shikojmë disa objekte të “çuditshme” dhe nuk i japin dot shpjegim ndërtimit apo forrmave të tyre.

Këto janë disa foto ku shqiptarët e kanë “qarë” punën e tyre.

Fotot janë publikuar në rrjete sociale.