Kryeministri shfaqet duke u larë në dush, ja si reagon rrjeti me meme


Kryeministri Rama ka surprizuar sot me një dalje në dush. Në fakt bëhet fjalë për një foto të shkëputur nga një klip i Ermal Mamaqit që e ka ftuar kryeministrin të flasim.

Por kaq ka mjaftuar dhe rrjetet sociale janë mbushur me meme, që ir onizojnë kryeministrin në dush.

Më poshtë disa prej këtyre memeve.