Kryemadhi, shan punonjësit e policisë: Ishte e papregatitur, kapsoIIat i hodhi poIicia?!


Monika Kryemadhi deklaroi mbrëmjen e djeshme se shefi i policisë së pIagosur sot në p.rotestë duhet futur menjëherë në b.urg.

Sipas saj oficerët madhorë të policisë së shtetit, kanë bërë sot nje krlm, dhe kanë shkelur ligjin, pasi kanë nxjerrë në p.rotestë policë të papërgatitur.

‘Shefi asaj vajzës duhet futur në b.urg, pasi ka nxjerrë në rresht të dytë një vajzë të forcave shqiponja. Ka nxjerrë në protestë një police pa dorashka. Prokuroria duhet të hapë hetlm se kush i ka nxjerrë ata policë në p.rotestë të papërgatitur.

Policia i ka të gjitha filmimet, dhe personat që kanë hedhur sh.ashkat janë pjesë e policisë së shtetit, dhe e kanë bërë për të prov-okuar’, deklaroi Kryemadhi.