Klement Balili në pra nga! Ku humbën altoparlantët e “moraIit” Kryemadhi-Vasili?!


Klement Balili i njohur ndryshe si “Es cobari i Ballakanit”, është vënë në pr anga mëngjesin e djeshem Ndërkohë kuriozitet opinioni publik kishte edhe për qëndrimin Lëvizjes Socialiste për Integrim pasi Balili drejtoi drejtorinë e Transporteve dhe ishte emëruar nga LSI.

Rreth dy orë pas publikimit të informacionit për arre stimin e Balilit, është bërë i gjaIIë dhe Presidenti Meta.

Nga Lezha, ai është shfaqur i zverdhur para mediave dhe më nje pamje të trecmbur në fytyrë.

Reagimet kanë ardhur nga politika shqiptare, por edhe nga SHBA-BE. Lidhur me rastin reagoi edhe kryetari i PD-së Lulzim Basha, por ku ‘humbi’ kryetarja e LSI Monika Kryemadhi? Kryemadhin jemi mësuar ta shohim thuajse gjithmonë me gjuhë vuIgare, reagime të shpejta dhe akuza të rënda kundër qeverisë.