Kjo selfie i shkatërroi jetën kësaj vajze, shiheni pse!!!(FOTO)


Ndonjëherë pakujdesia të sjell situata të pakëndshme, por për këtë vajzë ndodhi edhe më keq.
Teksa fliste në telefon me të dashurin, vajza vendos t’i dërgojë një selfie të dashurit xheloz.
Por po të vini re në foto, ajo gabimisht i dërgon atij edhe imazhin (e paplotë) të një djali tjetër në dhomë.

I dashuri i saj nuk e mori fare mirë situatën, duke i shkaktuar kësaj bukuroshe disa fraktura në brinjë dhe të çara në fytyrë si pasojë e dhunës.