Kjo ndodh kur dhëndëri hedh buqetën e luleve drejt shokëve


Të gjithë e dimë ceremoninë e famshme të dasmave.

Nusja hedh buqetën e luleve që dikush ta kapë atë dhe të jetë personi i radhës që do martohet.

Zakonisht, për femrat ky është një moment shumë emocionues i dasmës.

Por si do të vepronin meshkujt nëse kjo do të ndodhte?

Videoja më poshtë, e shkrepur në një dasëm, tregon se çfarë ndodh pak a shumë…

https://www.facebook.com/Pretty52Official/videos/297027887757841/?t=0