Kishte ngelur ne traflk,shqiptari ben veprimin qe i habiti te gjithe (Video)


ShkeIjet e rregullave në komunikacion janë shkaktarë të aks identeve të shumta në rrugët e Kosovës.

Një qytetar ka regjistruar një rast, kur shoferi i një automjeti të tipit “Audi” e humb durimin në kolonën e krijuar në njërën nga rrugët tona dhe vendos ta ndërrojë shiritin e lëvizjes.

Për ta bërë një gjë të tillë, ai shkeI rregullat dhe rre zikon pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion duke kaluar në korisnë e automjeteve që po lëviznin në anën e kundërt.

https://www.facebook.com/aluzha/videos/10215812688043586/?t=0