Këto dy motra maturante do të i`u çmendin, ja sa bukur u duken


Ato quhen Djellza dhe Flutura Hasani dhe vijnë nga qyteti Gjilan.

Janë maturantet e vetme motra që kanë përfunduar shkollimin e mesëm sivjet bashkë, dhe ne ua sjellim që t’i shihni. Ato janë dukur krejt ndryshe nga njëra tjetra në veshje.

Kanë stil të veçantë dhe duken shumë bukur.