Keni milingona apo insekte te tjere ne shtepi,ja si ti lagoni brenda pak minutash


Erdhi i nxehtësi dhe bashkë me të edhe insektet e neveritshme, të cilat ne shpesh i gjejmë në shtëpi.

Kush kurrë nuk ka pasur një pushtim të buburrecave, milingonave dhe insekteve të tjera? Mbi të gjithë ata që jetojnë në fshat! Në supermarkete ka lloje të ndryshme të insekticideve, por shumë prej nesh nuk mund t’i përdorin ato, sepse ato janë shumë toksike dhe dëmtojnë fëmijët e vegjël dhe kafshët.

Sot ne duam të flasim me ju zgjidhje më të përshtatshme dhe të shëndetshme, të cilat do të ndihmojnë për të eliminuar përgjithmonë praninë e këtyre insekteve.

Përbërësit që ju nevojiten, nuk kushtojnë asgjë dhe në shumicën e rasteve ato tashmë janë në raftet e shtëpisë tuaj! Ju duhet: sodë buke dhe sheqer, shkruan ShkodraNews. Por cili është procesi që duhet të kryhet? Thjeshtë, duhet të përzieni një gotë sode buke me një filxhan sheqer dhe spërkateni shtëpinë me këtë përzierje.

Insektet e urrejnë sodën e bukës, pasi i vret menjëherë ata.

Shpresojmë që kjo zgjidhje e thjeshta dhe natyrore mund t’ju ndihmojnë të eliminoni problemin tuaj! Ndani me sa më shumë njerëz të jetë e mundur, që të reduktojmë përdorimin e produkteve toksike!